Dziedzictwo kulturalne Najlepszy produkt i usługa Zielone płuca Polski

Osiągnięcia

2002 – „Cztery widelce” – dziennik Rzeczpospolita,

2002 – Statuetka „Jurand”

2004/2005 – „Top Warmii i Mazur” w kategorii Firma Rodzinna

2005 – Godło „Zielone Płuca Polski”

2006 – Dziedzictwo Kulinarne Warmii Mazur i Powiśla

2007 – Restauracja wyróżniona przez Piotra Bikonta i Roberta Makłowicza - Newsweek Polska

2007 – „Najlepszy Produkt i Usługa Warmii i Mazur” w kategorii Usługa Gastronomiczna

2008 – Kulinarne Dziedzictwo Smaki Regionu „Perła 2008” Produkt Regionalny

2008 – Tygodnik Polityka (trzy gwiazdki) za jakość potraw i kulturę obsługi

2009 – "Najlepszy z Najlepszych" przyznawane przez Marszałka Województwa Warmińsko-Mazurskiego